<h2>Συστήματα νερού ECLIPSE</h2><p>Με αξιοπιστία αλλά και με συνεχή εξέλιξη στο τομέα του φιλτραρίσματος του νερού είμαστε ικανοί να σας προσφέρουμε την πιο οικονομική λύση αλλά και την πιο αξιόπιστη... </p><div class='bgslideshowmore'><a href='/more2.php?l=el&id=4878' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Συστήματα επεξεργασίας νερού</h2><p>Με αξιοπιστία αλλά και με συνεχή εξέλιξη στο τομέα του φιλτραρίσματος του νερού είμαστε ικανοί να σας προσφέρουμε την πιο οικονομική λύση αλλά και την πιο αξιόπιστη...</p>
Previous Next
Σχετικά με εμάς

 
Galanis System Πάτρα

Η εταιρεία μας Galanis Systems η οποία εδρεύει στην οδό Πουκεβίλ 22 στην Πάτρα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια, με συνέπεια και επαγγελματισμό,  στις υδραυλικές εγκαταστάσεις με εξειδίκευση στις ανακαινίσεις μπάνιου καθώς και σε εγκαταστάσεις θέρμανσης , κλιματισμού  και παντός είδους υδραυλικές εργασίες.  
Με  πολυετή  εμπειρία στην επεξεργασία πόσιμου νερού παρέχουμε ολοκληρωμένες  λύσεις,  για το σπίτι και τους επαγγελματικούς  χώρους,  με πιστοποιημένα συστήματα καθαρισμού νερού ECLIPSE™.

Υδραυλικές εργασίες:
 Ανακαινίσεις υδραυλικών εγκαταστάσεων
 Βλάβες υδραυλικών
 Καλοριφέρ
 Πυρόσβεση
 Ηλιακοί Θερμοσίφωνες
 Αποχέτευση
 Ύδρευση
 Όμβρια ύδατα

Συστήματα καθαρισμού νερού:
 Φίλτρα νερού ECLIPSE™.
 Μηχανήματα καθαρισμού νερού ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ και ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ τύπου κεντρικών παροχών επαγγελματικής  χρήσης.
 Αποσκληρυντές, Απιονιστές, Απαλκαλιωτές, Αντίστροφη Όσμωση.
 Πισίνες, Spa, Υδρομασάζ.

Εγκαταστάσεις θέρμανσης:
 Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση όλων των ειδών καλοριφέρ-λεβητοστασίων καθώς και την συντήρηση και επισκευή τους , σε οικίες, διαμερίσματα, οικοδομές, γραφεία, επαγγελματικούς χώρους, εστιατόρια, ξενοδοχεία. 

Κλιματισμός:
 Αναλαμβάνουμε την μελέτη και κατασκευή εγκαταστάσεων κλιματισμού. Έχουμε μελετήσει και κατασκευάσει εγκαταστάσεις κλιματισμού σε νοσοκομειακά κτίρια.
 
 
Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα:
 Υδραυλικές εργασίες
 Εγκαταστάσεις θέρμανσης
 Κλιματισμός
 Συστήματα καθαρισμού νερού
 

Εξυπηρετούμε άμεσα και οικονομικά όλη την Πάτρα και τις γύρω περιοχές.

Βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή δίπλα σας!
Πουκεβίλ 22 | Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610439514 Κινητό: 6932318900