<h2>Συστήματα καθαρισμού νερού</h2><p>Με αξιοπιστία αλλά και με συνεχή εξέλιξη στο τομέα του φιλτραρίσματος του νερού είμαστε ικανοί να σας προσφέρουμε την πιο οικονομική λύση αλλά και την πιο αξιόπιστη...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.galanisystems.gr/el/idraulikos-sistimata-katharismou-nerou-patra-klimatismos-Systimata-katharismoy-neroy' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Συστήματα νερού</h2><p>Με αξιοπιστία αλλά και με συνεχή εξέλιξη στο τομέα του φιλτραρίσματος του νερού είμαστε ικανοί να σας προσφέρουμε την πιο οικονομική λύση αλλά και την πιο αξιόπιστη... </p><div class='bgslideshowmore'><a href='/more2.php?l=el&id=4878' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ECLIPSE™ Συστήματα νερού
 
ECLIPSE™ Συστήματα νερού
Galanis System - Πάτρα
Με αξιοπιστία αλλά και με συνεχή εξέλιξη στο τομέα του φιλτραρίσματος του νερού είμαστε ικανοί να σας προσφέρουμε την πιο οικονομική λύση αλλά και την πιο αξιόπιστη. Επισκεφτείτε τη Galanis Systems στο γραφείο μας στην οδό Πουκεβίλ 22 Πάτρα για να σας παρουσιάσουμε τα συστήματα καθαρισμού νερού  Eclipse™ και επωφεληθείτε οικονομικές προσφορές  στα μηχανήματα μας καθώς και στα ανταλλακτικά  για τους υπάρχων πελάτες μας. Τα φίλτρα μας είναι εγγυημένα και μπορούμε να σας καλύψουμε μέσα από μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών και εξαρτημάτων.

Συστήματα καθαρισμού νερού:
 Φίλτρα νερού ECLIPSE™.
 Μηχανήματα καθαρισμού νερού ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ και ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ τύπου κεντρικών παροχών επαγγελματικής  χρήσης.
 Αποσκληρυντές, Απιονιστές, Απαλκαλιωτές, Αντίστροφη Όσμωση.
 Πισίνες, Spa, Υδρομασάζ.
 
Συστηματα ECLIPSE™

CT45 SEG
Το ηλεκτρονικό σύστημα ECLIPSE™ απομακρύνει αποτελεσματικά τις τοξικές ουσίες που βρίσκονται στο πόσιμο νερό προστατεύοντας σημαντικά την υγεία μας και την υγεία της οικογένειας μας από τις επιπτώσεις των ουσιών αυτών. Επίσης έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να μην αφαιρεί από το νερό τα ωφέλιμα ιχνοστοιχεία. Το αποτέλεσμα είναι καθαρό, υγιεινό, μεταλλικό νερό.
Το ηλεκτρονικό σύστημα ECLIPSE™ κατασκευάζεται εξολοκλήρου στις ΗΠΑ από την Water Safety Corporation of America σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές όπως, ΕΡΑ (Οργανισμός Προστασίας Περιβάλλοντος ΗΠΑ), FDA (Υπηρεσία Τροφίμων & Φαρμάκων ΗΠΑ) καθώς και σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE).

 
Ο καθαρισμός του πόσιμου νερού επιτυγχάνεται με την καινοτομική τεχνολογία Micro Trap™
Η τεχνολογία αυτή δίνει τη δυνατότητα στο σύστημα ECLIPSE™ να είναι ελεγμένο και πιστοποιημένο από το NSF (Εθνικό Υγειονομικό Ίδρυμα ΗΠΑ) ως προς την απόδοση του σύμφωνα με τα πρότυπα ANSI/NSF Standard 42 Class I ως προς την παρακράτηση του χλωρίου, την απομάκρυνση των αιωρούμενων στερεών και την εξαφάνιση δυσάρεστων οσμών και γεύσης καθώς και ANSI/NSF Standard 53 ως προς την παρακράτηση οργανικών βιομηχανικών ρύπων, φυτο-, φαρμάκων, παρασιτοκτόνων, ζιζανιοκτόνων, παραπροϊόντων χλωρίωσης (THM's), MTBE, θολερότητας, μόλυβδου, μικροοργανισμών όπως το Κρυπτοσπορίδιο και Giardia κ.α.
 
Κάθε σύστημα ECLIPSE™ συνοδεύεται από τις πιστοποιήσεις του NSF, έτσι ώστε να γνωρίζουμε όχι μόνο τις τοξικές ουσίες που απομακρύνονται αποτελεσματικά από το νερό αλλά και τα ακριβή ποσοστά απομάκρυνσης της κάθε τοξικής ουσίας.
 
Η τεχνολογία FLI(Filter Life Indicator) παρακολουθεί κάθε σταγόνα νερού που περνάει από το σύστημα και μας ενημερώνει ακριβώς για τον χρόνο αλλαγής του ανταλλακτικού φίλτρου.
Με τον τρόπο αυτό έχουμε πάντοτε τη μέγιστη προστασία.

Η ποιότητα κατασκευής των συστημάτων ECLIPSE™ είναι κορυφαία αφού τα συστήματα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χειρουργικό ατσάλι Τ316.
 
Ο τύπος CT45 SEG τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας και συνδέεται εύκολα με την βρύση του νεροχύτη. Μέσω ενός διακόπτη το νερό της βρύσης περνάει μέσα από το σύστημα και μεταμορφώνεται σε καθαρό, υγιεινό, μεταλλικό νερό. Δεν χρειάζεται ηλεκτρικό ρεύμα και έτσι μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του νεροχύτη της κουζίνας. Επίσης μεταφέρεται πολύ εύκολα στο εξοχικό, στο σκάφος, στο τροχόσπιτο και οπουδήποτε αλλού θέλουμε καθαρό υγιεινό πόσιμο νερό.

CLEONE S-series
Το σύστημα CLEONE® έχει κατασκευαστεί να παράσχει καθαρό νερό από την πρώτη σταγόνα και θα το παρέχει για χρόνια.Έχει βραβευθεί με δύο από τα πιο αναγνωρισμένα παγκοσμίως βραβεία σχεδιασμού, λαμβάνοντας υψηλούς βαθμούς όχι μόνο για την εμφάνιση του και για την ποιότητα της κατασκευής του, αλλά καθώς και για το γεγονός ότι παραχωρεί τον έλεγχο στο χρήστη.
 
CLEONE® σας δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Απλά κοιτώντας την μπλε λυχνία, που έχει το σχήμα σταγόνας νερού, γνωρίζετε ότι το σύστημα καθαρισμού νερού λειτουργεί σωστά. Μπορεί να είστε σίγουροι ότι το καθαρό νερό είναι υψηλής ποιότητας καθώς το σύστημα CLEONE® μετράει και παρακολουθεί συνεχώς το ρυθμό καθαρισμού. Θα σας θυμίσει επίσης πότε πρέπει να αλλάξετε τα φυσίγγια των φίλτρων.Όλες οι ενσωματωμένες λειτουργίες του συστήματος CLEONE® έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίσουν την αξιόπιστη και ασφαλή απόδοση του για πολλά χρόνια. Το σύστημα έξυπνης έκπλυσης μεμβράνης, για παράδειγμα, χρησιμοποιεί ριπές νερού για να καθαρίσει τις αποθέσεις που μπορεί να επικαθήσουν στη μεμβράνη του φίλτρου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καθαρισμού.
 
Με αυτόν τον τρόπο διατηρείται η καθαρότητα του νερού, αποφεύγονται οι αποφράξεις και παρατείνεται η διάρκεια ζωής της μονάδας.Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως το σύστημα προστασίας από διαρροές σημαίνει ότι δε θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχήσετε για βλάβες νερού στην κουζίνα σας, ενώ το σύστημα παρακολούθησης ποιότητας του νερού εξασφαλίζει ότι μόνο τέλεια καθαρισμένο νερό ρέει από τη βρύση σας.
 
Οι μηχανικοί μας έχουν δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο να εξασφαλίσουν ότι η χρήση του συστήματος CLEONE® είναι όσο το δυνατόν πιο απλή. Δε χρειάζεται καμία γνώση για τις καινοτόμες λύσεις που περικλείονται εντός του περιβλήματος. Απλά πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης, ανοίξτε τη βρύση καθαρού νερού και θα έχετε μια αστείρευτη παροχή καθαρού νερού όποτε το χρειάζεστε.Είναι τόσο απλό.

Νέο Σύστημα Αντίστροφης Όσμωσης Cleone PurityPlus από την Bluewater, περισσότερες πληροφορίες εδώ


 

Βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή δίπλα σας!
Πουκεβίλ 22 | Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610439514 Κινητό: 6932318900